Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

4+1 ερωτήσεις για να βρεις το νυφικό σου

4 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ! 



1) «Πως θα ήθελα να είναι το νυφικό μου;» Πώς έχεις φανταστεί τον νυφικό σου; Συνήθως μια γυναίκα πρώτο σκέφτεται το νυφικό της στην παιδική της ηλικία! Από τότε η φαντασίωση αυτή μπορεί να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, αλλά σίγουρα είναι μια εσωτερική διεργασία που έχει κάνει την διαδρομή της! Όταν έρθει η ώρα να διαλέξεις, πρέπει να συγκεκριμενοποιήσεις λίγο τι σκέφτεσαι όταν φτιάχνεις το ιδανικό νυφικό στο μυαλό σου. Μπορεί να σκέφτεσαι ένα vintage νυφικό ή αντίθετα, ένα πιο φουτουριστικό και σύγχρονο. Μπορεί να είναι ογκώδες ή λιτό με απλές γραμμές, να έχει δαντέλα, σατέν ή τούλι.. Visualise!

2) «Πώς ΔΕΝ θέλω να είναι το νυφικό μου;» Ακόμη και αν δεν γνωρίζεις τι θέλεις, όταν βάλεις κάποιες κόκκινες γραμμές στο τι δεν επιθυμείς, οι επιλογές θα αρχίσουν να μειώνονται και εσύ θα αρχίσεις να φτάνεις πιο κοντά στο ένα! Μπορεί να απεχθάνεσαι τις παγέτες, να μην σου αρέσει το στράπλες ή να θεωρείς τη δαντέλα παραφορεμένη. Το να πεις τι δεν θέλεις, βοηθάει.

3) «Ποια γραμμή νυφικού πραγματικά μου πηγαίνει;» Μπορεί να λατρεύεις μια γραμμή νυφικού, η οποία να είναι πραγματικά λάθος για το σωματότυπό σου. Το να μπορείς να θυσιάσεις μια ιδέα στο βωμό του νυφικού που εφαρμόζει ιδανικά και κολακεύει το δικό σου σώμα, είναι μια σοφία, και απαιτεί μια ωριμότητα που είναι καλύτερο να επιδείξεις!

 4) «Το νυφικό μου θα ταιριάζει με τη δεξίωση του γάμου μου;» Δεν θα ήθελα να διχαστείς στο τι θα αποφασίσεις πρώτα, αρκεί αυτά τα δύο να έχουν αρμονική επικοινωνία μεταξύ τους και να δένουν αρμονικά στο πλαίσιο ενός κοινού κόνσεπτ. Η ιδέα της glamorous δεξίωσης θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στο νυφικό σου, ενώ ο γάμος σε παραλία ή σε δάσος θα πρέπει να υποστηρίζεται από το ανάλογο νυφικό.

 Η πιο σημαντική ερώτηση βέβαια, είναι τι θέλεις εσύ για αυτή τη μέρα. Οι δεύτερες γνώμες είναι χρήσιμες, αλλά είναι κρίμα να τις αφήσεις να πρωταγωνιστήσουν σε κάτι που θα φορέσεις εσύ, με σκοπό να νιώθεις ο υπέροχος εαυτός σου και να ευχαριστηθείς την κάθε στιγμή του δικού σου γάμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου